Lestijärven kunnan päätökset > Kunnanhallitus > Keskiviikko 25.5.2022 klo. 9.00-12.14
82§ JUKOLAN VUOKRAUS KESÄLLE 2022
Jukolassa toimi kesällä 2021 Kesäkahvila Jukola. Toiminnasta tuli paljon positiivista palautetta ja palvelu nähtiin hyvänä lisänä Lestijärven palvelutarjontaan.Kesäkahvilan toimintaa olisi hyvä jatkaa myös kesällä 2022. Jukola olisi vuokrattavissa kahvilakäyttöön 1.6.2022-31.8.2022 välisellä ajalla. Yrittäjän hakeminen toimintaa pyörittämään olisi syyttä aloittaa jo nyt.

Kunnanjohtaja
Kunnanhallitus päättää, että Jukolaan käynnistetään kesäkahvilayrittäjän haku. Jukola vuokrataan yrittäjälle hintaan 300 €/kk + sähkö ja vesi.
Kunnanjohtajan muutettu päätösesitys
Kunnanhallitus päättää, ettäkäydään ensin neuvottelut kesällä 2021 kesäkahvilatoimintaa harjoittaneen henkilön kanssa ja mikäli hän ei ole kiinnostunut, laitetaan yrittäjä hakuun.
Vuokrahinnasta ja -sopimuksen sisällöstä käydään keskustelut vasta sitten, kun kiinnostuneet yrittäjät on saatu selville.

Kunnanhallitus
Hyväksyttiin.


-------------------------

Valmistelijat: Matkailun ja viestinnän kehittäjä Ronja Tuikka,kunnanjohtaja Anne Kurkela

Kesän 2021 kesäkahvilayrittäjä ei ole jatkamassa kesäkahvilatoimintaa. Kesäkahvilayrittäjäkesäksi 2022 on ollut haussa. Hakua on markkinoitu mm. sosiaalisen median markkinointityökaluilla.

Määräaikaan 31.1.2022 mennessä tuli kaksi hakemusta kesäkahvilayrittäjäksi:Katja Kiiskilän ja Maria Ojapellon yhteishakemus ja Marja Hakkaraisen hakemus. Kohteeseen kävivät tutustumassa molemmat ehdokkaat.

Molemmat hakijat ovat peruneethakemuksensa.

Kunnanjohtaja
Jukolan kesäkahvilayrittäjän hakuaikaa jatketaan 6.4.2022 asti.

Kunnanhallitus
Hyväksyttiin.
-------------------------

Hakuaikaan 6.4.2022 mennessä Jukolan kesäkahvilaan ei tullut yhtäkään hakemusta. Hakuajan päätyttyä kaksi yrittäjää on ilmoittanut olevansa kiinnostunut Jukolan vuokrauksesta.
Hakijat olivat Emma ja Taru Pöntiö yhteishakemuksellaan ja Satu Jokela. Kumpikin hakija perui hakemuksensa. Vuokrausprosessi on liian pitkä ja yrittäjän valinta kestää liian kauan kunnanhallituksen päätöstä odottaessa.

Kunnanjohtaja
Lestijärven kunta vuokraa Kesäkoti Jukolaakesällä 2022 yksityiseen käyttöön, esim. juhlatilaisuuksiin ja majoittumiseen.Jukolanvoi vuokrata Lestijärven kunnalta ottamalla yhteyttä Visit Lestijärveen, puh. 040 154 9624. Varausohjeet:visitlestijarvi.fi/majoitu/lestijarven-kunnan-kalustetut-asunnot

Päätösvalta Jukolan vuokrauksesta siirretään jatkossa tekniselle johtajalle vuokrausprosessin nopeuttamiseksi. Hinnat neuvotellaan kunnan ja kiinnostuneen yrittäjän välillä.

Kunnanhallitus
Hyväksyttiin.