Lestijärven kunnan päätökset > Kunnanhallitus > Keskiviikko 25.5.2022 klo. 9.00-12.14
91§ MILLESPAKKA OY:N YHTIÖKOKOUSEDUSTAJAN VALINTA

Valmistelija: Susanna Tuikka

Millespakka Oy on perustettu 1996 hoitamaan omistajakunnilta siirretyt jätehuoltotehtävät. Yhtiö toimii yhdeksän kunnan alueella; Alajärvi, Halsua, Kyyjärvi, Lappajärvi, Lestijärvi, Perho, Reisjärvi, Soini ja Vimpeli. Lestijärven kunnan omistusosuus yhtiöstä on 3 %. Millespakka Oy:n hallituksen jäsenenä Lestijärveltä on Eino Kangasvieri ja varajäsenenä Aimo Itäniemi.

Yhtiö rahoittaa toimintaansa perusmaksuilla, jätteiden käsittelymaksuilla ja hyötyjakeiden myyntituloilla. Millespakan tavoitteena on hoitaa jätehuolto kustannustehokkaasti voimassa olevaa lainsäädäntöä ja ympäristömääräyksiä noudattaen.

Järviseudun jätelautakunta on Millespakka Oy:n jäsenkuntien jätehuollon viranomainen. Kuntien yhteinen lautakunta päättää mm. jätehuoltomääräyksistä, vahvistaa jätetaksan ja valvoo järjestettyyn jätehuoltoon liittymistä. Järviseudun jätelautakunnan jäsenenä Lestijärveltä on Oskari Tuikkanen ja varajäsenenä Osmo Haasiomäki.

Millespakka Oy:n yhtiökokous pidetään keskiviikkona 25.5.2022 klo 14.00 Punaisen Tuvan Viinitilalla (Koskenvarrentie 337, Alajärvi). Kokoukseen voi osallistua myös etänä. Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 10 §:n mukaan varsinaisessa yhtiökokouksessa käsiteltävät asiat sekä tiedotetaan osakkaita osakassopimuksen uudistamisen vaiheista.

Kunnanjohtaja

Kunnahallitus valitsee yhtiökokousedustajan.

Kunnanhallitus
Kunnanhallitus valitsi yhtiökokousedustajaksi kunnanjohtaja Anne Kurkelan.