Lestijärven kunnan päätökset > Sivistys- ja hyvinvointilautakunta > Ma 28.11.2022
70§ OMATOIMIKIRJASTON KALUSTOHANKINNAT
Valmistelija: Niko Aihio ja Paula Jokela
Lestinjärven kirjaston hanke "kirjasto kylän sydän" on edennyt seuraavaan vaiheeseen. Sivistyspalvelut on julkaissut perjantaina 18.11.2022 kunnan verkkosivuilla avoimen tarjouspyynnön kirjaston omatoimilaitteista ja ohjemistosta. Sivistys- ja hyvinvointijohtaja on tämän lisäksi yhteydessä sähköpostitse, että verkkosivujen yhteydenottopyynnön kautta yhteensä kolmeen alan laitteistotarjoajaan. Tarjouspyynnöt tulee jättää perjantaihin 25.11.2022 klo 16.00 osoitteeseen niko.aihio@lestijarvi.fi. Tarjouspyyntö kattaa omatoimilaitteiston ja sen välttämättömän ohjelmiston lisäksi myös muita toiminnan kannalta tärkeitä osia, joita palvelun tarjoajat voivat tarjota optiona.

Määräaikaan mennessä tarjouksen kaksi toimijaa MikroVäylä Oy ja Lyngsoe Systems Oy. Molemmat tarjoukset vastaavat tarjouspyyntöä. Molemmat palvelun tarjoajat pystyvät toimittamaan tarvittavat laitteet kokonaisuutena, jolloin osatarjouksia ei tarvitse ottaa huomioon.

Mikroväylä Oy.n tarjous Lestijärven kirjaston omatoimilaitteiden kokonaistarjous on 16.405 € ja Lyngsoe Systems Oy kokonaistarjous on 15.000€

Esittelijä: Sivistys- ja hyvinvointijohtaja
Esitän sivistyslautakunnalle Lyngsoe Systems Oy.n tarjouksen hyväksymistä. Perusteluna esitykselle on, että:
1.tarjotut laiteet ovat tarjouspyynnön mukaisia ja valintaperusteelta hankintaa soveltuvia.
2.Laitteet soveltuvat kohteeseen.
3. Edullisemmat ylläpito ja käyttöönottokustannukset.
4. sekä tarjouksen kokonaisedullisuus välttämättömien laitteiden ja koko tarjouspyynnön kohteena olevien tuotteiden osalta. Tarjous ei ylitä hankinnan 15.000e enimmäishintaa, joka mainitaan tarjouspyynnössä.

Sivistyslautakunta:
Hyväksyttiin Lyngsoe Systems Oy.n tarjous.
Viranhaltija tiedottaa tarjouskilpailuun osallistuneita päätöksestä.