Lestijärven kunnan päätökset > Kunnanhallitus > Keskiviikko 7.12.2022 klo. 15.00-17.15
206§ LASKUJEN ASIATARKASTAJAT, HYVÄKSYJÄT JA MAKSUMÄÄRÄYKSIEN ANTAJAT SEKÄ PANKKITILIEN KÄYTTÄJÄT JA MAKSULIIKENTEEN HOITAJAT VUODELLE 2023

Valmistelija: Susanna Tuikka

Ennen kuin maksu suoritetaan, on tosite varustettava hyväksymismerkinnällä ja maksumääräyksellä. Kunnan toimielimen on vuosittain määrättävä henkilöt, jotka sen puolesta hyväksyvät laskut ja antavat maksumääräykset.

Pankkitilien otot ja siirrot allekirjoittaa kunnanhallituksen siihen valtuuttamat henkilöt.

Vt. kunnanjohtaja

Kunnanhallitus määrää puolestaan laskujen hyväksyjiksi kunnanhallituksen puheenjohtajan, kunnanjohtajan ja hallintojohtajan, vastuualueinaan kunnanhallituksen alainen toiminta, keskustoimisto, kuntayhtymien ja muiden sopimusten mukaisten toimintojen menot sekä asemakaavoitus.

Edelleen kunnanhallitus määrää maksumääräysten antajaksi kunnanhallituksen puheenjohtajan, kunnanjohtajan ja hallintojohtajan sekä seutuvaltuuston osalta (=Kaustisen seutukunta) kehittämisjohtajan ja hallintopäällikön, maaseutulautakunnan osalta johtavan maaseutuasiamiehen, kehittämisjohtajan ja hallintopäällikön.

Kunnanhallitus valtuuttaa maksumääräysten antajat allekirjoittamaan otot ja siirrot pankkitileiltä ja hyväksyy maksuliikenteen hoitajiksi hallintojohtaja Susanna Tuikanja kirjanpitäjä Seija Ringen.

Kunnanhallitus
Hyväksyttiin.