Lestijärven kunnan päätökset > Sivistys- ja hyvinvointilautakunta > Maanantai 20.2.2023
15§ METSÄ-TT:N TARJOUS LATUJEN HOITAMISESTA
Valmistelija: Niko Aihio, Janne Pekkarinen ja Niina Tiala
Syksyllä 2022 kunnan sivistys- ja hyvinvointijohtaja, tekninen johtaja ja vapaa-aikaohjaaja keskustelivat liikuntapaikkojen hoitamisesta talvella 2022-2023. Tekniseen toimeen oltiin hankkimassa pyörökuormaajaa, jolloin päädyttiin siihen ratkaisuun, että talvelle 2022-2023 etsitään tarjouskilpailutuksen kautta ulkopuolinen toimija hoitamaan hiihtolatuja.
Marraskuussa järjestettyyn tarjouskilpailuun tuli vain yksi tarjous. Tarjous oli tarjouskilpailun mukainen. Sivistys- ja hyvinvointijohtaja totesi tarjousten käsittelykokouksessa tarjouksen ylittävän pienhankintojen rajan ja ehdotti asian siirtämistä sivistyslautakunnan käsittelyyn.

Sivistyslautakunta käsitteli asiaa ja päätyi palauttamaan asian käsittelyn viranhaltijan valmisteluun. Asiasta keskusteltiin edellisessä lautakunnan kokouksessa uudelleen. Viranhaltija on sopinut viranhaltijapäätöksellä 177/2022 latujen hoitamisen suorasta hankinnasta Metsä TT:ltä. Päätös koskee Yli-Lestin valaistua latua.

Esittelijä: Sivistys- ja hyvinvointijohtaja
Esitän sivistyslautakunnalle Metsä TT:n tarjouksen hylkäämistä. Perusteluna on kunnan vuodelle 2023 varattujen määrärahojen riittämättömyys tarjouksen hyväksymiseen kokonaisuudessa. Viranhaltija voi sopia suoran hankintasopimuksen Metsä TT:n kanssa määrärahojen puitteissa.

Sivistyslautakunta:
Hyväksyttiin.