Lestijärven kunnan päätökset > Sivistys- ja hyvinvointilautakunta > Maanantai 20.2.2023
18§ KUNTOSALIN KÄYTTÖMAKSU
Valmistelija: Niko Aihio
Kuntosalin käyttämisen kertamaksu nousee aika ajoin esille. Kuntosalille ei tällä hetkelle mahdollista ostaa kertakäyntiä. Satunnaisesti paikkakunnalla olevilla vierailla ei näin ollen ole mahdollisuutta käyttää kuntosalia. Viranhaltija on selvittänyt kerta- ja sarjamaksujen mahdollisuutta lukitusjärjestelmän tarjoajalta. Kuntosalin käyttö on mahdollista kertakäyttöisellä koodilla. Koodi pitää erikseen ohjelmoida ja poistaa käytöstä käytön jälkeen sekä lähettää asiakkaalle. Maksun asiakas voisi suorittaa joko suoraan kunnan tilille tai esimerkiksi Johku-verkkokaupan kautta. Haasteeksi muodostuu yksittäisen ohjelmoitavan koodin hinta ja toimittaminen asiakkaalle esimerkiksi ilta ja viikonloppuaikoina. Tilojen vuokraamista ja palveluhintoja koskevassa päätöksessä ei kyseistä kuntosalin kertamaksua ole määritetty.

Esittelijä:
Esitän sivistyslautakunnalle uuden käyttömaksun perustamista. Kuntosalin käyttäjällä on mahdollisuus maksaa 6€ käyntimaksu joko suoraan kunnan tilille tai johku verkkokaupan kautta. Ohjeet julkaistaan kuntosalin sisällä olevalla infotaululla. Osto ei sisällä erillistä kulkuavainta eikä erikseen lähettävää koodia. Maksun maksaja tarvitsee siis aina saattajan tai toisen voimassa olevan kulkuavaimen.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Muutettu päätösesitys:
Sivistyslautakunta päättää, että:
1. kuntosalin kertamaksu on ulkopuoliselle käyttäjälle 6€ per käyntikerta.
2. maksu suoritetaan joko suoraan kunnan tilille tai Johku verkkokaupan kautta.
3. ulkopuolinen käyttö sallitaan voimassa olevan kulkuavaimen haltijan vastuulla.
4. asiasta tiedotetaan kuntosalin ilmoitustaululla, kuntatiedotteessa, kunnan verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissa.

Sivistyslautakunta:
Hyväksyttiin.