Lestijärven kunnan päätökset > Sivistys- ja hyvinvointilautakunta > Maanantai 20.3.2023
30§ MÄÄRÄAIKAISEN LUOKANOPETTAJAN PALKKAAMINEN LUKUVUODELLE 2023-2024
Valmistelija: Niko Aihio
Lestijärven perusopetuksessa on ollut koulujen yhdistämisestä saakka neljä alakoulun luokanopettajaa. Yksi opettajan viroista lakkautettiin kesällä 2021 tuotannollistaloudellisista syistä. Viimeisen kahden lukukauden aikana lakautetun viran tilalle on palkattu määräaikainen luokanopettaja.

Esittelijä:Sivistys- ja hyvinvointijohtaja
Esitän Lestijärven sivistyslautakunnalle luokanopettajan toimen avoimeksi julistamista 1.7.2023 alkaen. Toimeen etsitään ensisijaisesti luokanopettajaa (5-6 lk), jolla on käytännön kokemusta koulun av-laitteiden ja äänentoistolaitteiston hoitamisesta sekä musiikin opettamisesta ala- ja yläkoulussa. Toimenkuvaan kuuluu myös historian opettaminen yläkoulussa.
Palkkaus määräytyy OVTES mukaan (hinnoittelutunnus 4 03 04 005, 3011,42 €/kk).

Sivistyslautakunta:
Hyväksyttiin. ------------------------- Valmistelija: Niko Aihio
Haku määräaikaisen luokanopettaja toimeen oli avoinna te-toimiston työmarkkinatorilla 12.3.2023 klo 23.59 asti. Määräaikaan mennessä tehtävään tuli yhteensä kolme hakemusta. Kahdella hakijalla on hakuilmoituksen mukainen luokanopettajan pätevyys.
Liitteenä hakijoiden vertailukooste ja hakemukset.

Esittelijä: Sivistys- ja hyvinvointijohtaja
Esitän sivistyslautakunnalle kasvatustieteen maisteri Markus Långin valintaa määräaikaiseen opettajan toimeen. Perusteena valinnalle on hakijan osaamisen kokonaisvaltainen arvio työpaikkailmoituksen verrattuna. Hakija on menestynyt tehtävän aiemmassa hoidossa.

Sivistyslautakunta:
Hyväksyttiin.