Lestijärven kunnan päätökset > Kunnanhallitus > Keskiviikko 14.6.2023 klo. 9:00-13.04
62§ Tilinkäyttöoikeudet

Valmistelija: Hallintojohtaja Susanna Tuikka

Lestijärven kunnalla on Jokilaaksojen osuuspankissa kolme tiliä, joista yksi on Kaustisen seutukunnan tili, yksi maaseututoimen ja yksi kunnan oma tili.

Tilin käyttöoikeus voi olla joko laaja tai suppea. Suppealla tiedonsaantioikeudella henkilö voi saada tilistä tietoja ja voi tilata tiliotteen OP:n konttoreissa ja verkkopalveluissa. Henkilöllä ei ole oikeutta tilillä oleviin rahoihin.

Laajalla käyttö- ja tiedonsaantioikeudella henkilö voi käyttää tiliä ja saada tilistä tietoja OP:n konttoreissa, verkkopalveluissa sekä puhelinpalvelussa. Henkilö voi nostaa tililtä rahaa ja tehdä tilisiirtoja.

Tällä hetkellä Lestijärven kunnan tiliin on voimassa olevat laajat käyttö- ja tiedonsaantioikeudet hallintojohtaja Susanna Tuikalla ja kirjanpitäjä Seija Ringellä.

Esittelijä: Hallintojohtaja Susanna Tuikka

Päätösehdotus:

Kunnanhallitus myöntää kunnanjohtaja Päivi Rautiolle laajat käyttöoikeudet Lestijärven kunnan tileille (kunta FI75 5471 **** **02 82, maaseututoimi FI74 5471 **** **91 27 ja Kaustisen seutukunta FI10 5471 **** **12 01).

Päätös:
Hyväksyttiin.

Kunnanjohtaja Päivi Rautio ilmoitti esteellisyytensä ja poistui asian käsittelyn ajaksi. Peruste hallintolaki 28 § mom. 1.