Lestijärven kunnan päätökset > Kunnanhallitus > Keskiviikko 14.6.2023 klo. 9:00-13.04
74§ Työryhmän nimeäminen viestintäsuunnitelman laadintaan
Valmistelija: Niina Tiala

Kunnalle on kuntalaissa (KL 29§) määritelty viestintävelvoite, jonka mukaan kunnan toiminnasta on tiedotettava asukkaille, palvelujen käyttäjille, järjestöille sekä muille yhteisöille. Viestintä on nykyisin monikanavaista ja uudet viestintäkanavat, reaaliaikainen tiedottaminen sekä viestinnän vaatimukset lisäävät uusien viestintätapojen tarvetta perinteisten viestintäkeinojen rinnalla.

Lestijärven kunnalla on lukuisia eri viestintäkanavia, joten olisi hyvä tehdä ajantasainen viestintä- ja sosiaalisen median ohjeistus sekä viestintäsuunnitelma.

Kunnan ajantasainen ja mielekäs viestintä edesauttaa myös hyvän kuntakuvan rakentamista ja hyvä henkilöstöviestintä on välttämätön tulokselliselle toiminnalle.

Esittelijä: Kunnanjohtaja Päivi Rautio

Päätösesitys:
Kunnanhallitus nimeää työryhmän viestintäsuunnitelman laatista varten. Työryhmään tulee nimetä 1-2 luottamushenkilöa, 1 nuorten edustaja, 1 ikääntyneiden edustaja ja3-4 kunnan työntekijää. Työryhmän vetäjäksi nimetään Niina Tiala.

Päätös:
Kunnanhallitus nimesi viestintäsuunnitelman laatimisen työryhmään luottamushenkilöiden edustajaksi Sirpa Parkkilan. Vanhus- ja vammaisneuvoston puolelta kunnanhallitus valitsee työryhmään Marja-Liisa Uusitaloa. Kunnan henkilökunnasta työryhmään valittiin Tiina Pollari.
Niina Tialalle annetaan lisäksi mahdollisuus valita tarpeellisiksi katsomiaan henkilöitä kunnan työntekijöistä ja nuorisovaltuustosta työryhmään.