Lestijärven kunnan päätökset > Valtuusto > Keskiviikkona 21.6.2023 klo. 18.00-19.45
16§ Arviointikertomus 2022

Kuntalain 121 §.n mukaan tarkastuslautakunnan yhtenä tehtävänä on arvioida, ovatko valtuuston asettamat toiminnan ja talouden tavoitteet kunnassa ja kuntakonsernissa toteutuneet ja onko toiminta järjestetty tuloksellisella ja tarkoituksenmukaisella tavalla.

Tarkastuslautakunta antaa valtuustolle kultakin vuodelta arviointikertomuksen, jossa esitetään arvioinnin tulokset. Arviointikertomus käsitellään valtuustossa tilinpäätöksen yhteydessä. Kunnanhallitus antaa valtuustolle lausunnon toimenpiteistä, joihin arviointikertomus antaa aihetta lokakuun loppuun mennessä.

Tarkastuslautakunta 9.6.2023 § 43

Ehdotus:

Tarkastuslautakunta hyväksyy vuodelta 2022 annettavan arviointikertomuksen ja päättää esittää sen edelleen kunnanvaltuuston käsiteltäväksi ja toimenpiteitä varten.

Päätös:

Tarkastuslautakunta hyväksyi vuodelta 2022 annettavan arviointikertomuksen ja päättää esittää sen edelleen kunnanvaltuuston käsiteltäväksi ja toimenpiteitä varten.

---

Päätösehdotus:

Valtuusto hyväksyy arviointikertomuksen vuodelta 2022 ja pyytää kunnanhallitukselta selvitystä arviointikertomuksessa esitettyihin havaintoihin lokakuun loppuun mennessä.

Päätös:
Hyväksyttiin.

Liitteet:
16a Arviointikertomus



Liitteet
Arviointikertomus 2022