Lestijärven kunnan päätökset > Sivistys- ja hyvinvointilautakunta > Maanantai 4.9.2023 klo 19.00
65§ Lestin ala- ja yläkoulun, sekä esiopetuksen vuosisuunnitelma ja esiopetuksen työpäivien muutos lv. 2023-2024

Valmistelija: vt. rehtori Paula Jokela

Koulun vuosisuunnitelma on sivistyslautakunnan vuosittain vahvistama asiakirja, josta käyvät ilmi uuden opetussuunnitelman mukaisesti mm. tuntikehys, perusopetuksen yhteiset painopistealueet, koulun lukuvuoden tavoitteet, monialaiset oppimiskokonaisuudet, koulun ulkopuolinen opetus, yhteistyö eri tahojen kanssa, kerhotoiminta ja valinnaisaineet.

Vuosisuunnitelmaa voidaan tarkistaa ja siihen voidaan tehdä lisäyksiä lukuvuoden aikanakin.

Opettajakunta on VESO-päivinä opettajien kokouksessa7.-8.8.2023valmistellut vuosisuunnitelmaan tulevat asiat lautakunnan käsittelyä varten ja ne esitellään kokouksessa (Liite 1).

Vuosisuunnitelman ohessa opettajakunta on esittänytlukuvuoden koulupäivien muutosta esiopetuksen osalta: Lukuvuonna 2023-2024 esiopetuksen työpäivät vastaavat koulun työpäiviä, lukuunottamatta esiopetuksen aloitusta 14.8.2023.


Esittelijä: vt. sivistys- ja hyvinvointijohtaja Lassi Mäkelä

Päätösehdotus:
Sivistyslautakunta hyväksyy Lestin ala- ja yläkoulun, sekä esiopetuksen vuosisuunnitelman ja esiopetuksentyöpäivien muutoksen lukuvuodelle 2023-2024.


Päätös:
Sivistyslautakunta hyväksyi Lestin ala- ja yläkoulun, sekä esiopetuksen vuosisuunnitelman ja esiopetuksen työpäivien muutoksen lukuvuodelle 2023-2024, sekä muistutti koulun järjestyssääntöjen päivittämisestä, mm. kännyköiden käytöstä ja välituntiulkoilusta.