Lestijärven kunnan päätökset > Kunnanhallitus > Keskiviikko 14.2.2024 klo. 9.00
34§ Korvaus teknisen johtajan virkatehtävän hoitamisesta

Valmistelija: Kunnanhallituksen puheenjohtaja Jorma Koski-Vähälä

Lestijärven kunnan teknisen johtajan sijaisuutta on hoidettu teknisen johtajan virkavapaan aikana rakennustarkastajan toimesta 31.12.2023 saakka. Rakennustarkastajalle on maksettu viran hoitamisesta oman työn ohella korvauksena 1000 €/kk.

Rakennustarkastaja on ilmoittanut joulukuussa, ettei ole halukas teknisen johtajan virkatehtävää jatkossa hoitamaan, joten virkatehtävää on hoidettu 1.1.2024 alkaen vs. kunnanjohtajan toimesta.

Rakennustarkastajan kanssa on käyty neuvottelut teknisen johtajan virkatehtävien hoidon järjestämisestä tammikuun alussa ja tehtävää on 22.1.2024 alkaen jaettu liitteen a mukaisesti vs. kunnanjohtaja Susanna Tuikan ja rakennustarkastaja Juha Timon välillä hallintojohtajan/vs. kunnanjohtajan viranhaltijapäätöksellä 8/2024. Juha Timolle on sovittu maksettavaksi tilapäisesti lisääntyneestä työstä ja vastuusta erillisenä lisänä 500 €/kk.

Vs. kunnanjohtaja Susanna Tuikan kohdalla korvaus teknisen johtajan tehtävän hoidosta on määrittämättä.

Esittelijä: kunnanhallituksen puheenjohtaja Jorma Koski-Vähälä

Päätösehdotus:

Kunnanhallitus päättää korvata ajalla 1.1.2024-29.2.2024 erillislisällä Susanna Tuikalle liitteen a mukaisien teknisen johtajan tehtävien hoidosta 500 €/kk.

Päätös:

Hyväksyttiin.

Susanna Tuikka ilmoitti esteellisyytensä ja poistui asian käsittelyn ajaksi. Peruste hallintolaki 28 § mom. 3
Pöytäkirjanpitäjänä tämän pykälän ajan toimi Seija Ring

Liitteet:

Liite a Teknisen johtajan tehtävien jako



Liitteet
Teknisen johtajan tehtävät