Lestijärven kunnan päätökset > Sivistys- ja hyvinvointilautakunta > Maanantai 27.8.2018 klo 18.20-20.50
44§ AAMU- JA ILTAPÄIVÄTOIMINNAN TOIMINTASUUNNITELMAN JA MAKSUJEN HYVÄKSYMINEN LV 2018-2019

Valmistelija Tarja Mäkelä

Aamu- ja iltapäivätoimintaa järjestävän kunnan tulee hyväksyä perusopetuslaissa tarkoitettua aamu- ja iltapäivätoimintaa varten toimintasuunnitelma joka on laadittu perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminnan perusteet ja paikalliset olosuhteet huomioon ottaen. Toimintasuunnitelman tarkoituksena on tukea aamu- ja iltapäivätoiminnan paikallista järjestämistä ja kehittämistä sekä lisätä toiminnan suunnitelmallisuutta ja pitkäjänteisyyttä. Aamu- ja iltapäivätoimintaa
koskevasta kunnan toimintasuunnitelman sisällöstä ei ole annettu sellaisia tarkempia säännöksiä, joihin perusopetuslaki viittaa. Kunta päättää toimintasuunnitelman sisällöstä.

Lestijärven kunnan aamu- ja iltapäivätoiminnan toimintasuunnitelma on laadittu perusteiden mukaan huomioiden oman kunnan olosuhteet toiminnan järjestämisessä.
Liite 5.

Peruopetuksen rehtori:

Sivistyslautakunta hyväksyy Lestijärven kunnan aamu- ja iltapäivätoiminnan toimintasuunnitelmaan lukuvuodeksi 2018-2019.Sekä vahvistaa toiminnasta perittävät kuukausimaksut seuraavasti: Maksu on 3 tunnin osalta enintään 60 euroa ja 4 tunnin osalta enintään 80 euroa kuukaudessa. Maksua peritään vain puolet, jos lapsi on korkeintaan 10 päivää kuukaudessa toiminnassa tai jos lapsi ei sairautensa vuoksi ole osallistunut toimintaan yli 10 päivänä. Jos sairaudesta johtuva poissaolo kestää koko kuukauden, maksua ei peritä, tai lapsi on muun syyn takia poissa koko kuukauden ja siitä on ilmoitettu ennen aloituskuukauden vaihdetta. Toimintasuunnitelma tarkistetaan vuosittain.

Sivistyslautakunta:

Hyväksyttiin.