Lestijärven kunnan päätökset > Sivistys- ja hyvinvointilautakunta > Maanantai 27.8.2018 klo 18.20-20.50
50§ FRISBEEGOLFRADAN UUSIMINEN JA PAIKAN VAIHTAMINEN

Valmistelija Tarja Mäkelä

Lestijärvenfrisbeeharrastajat ovat toivoneet frisbeeradan paikan vaihtamista eri maastoon, jotta sinne saisi jopa 18-väyläisen radan. Harrastajat ovat kartoittaneetmaastoa ja tutkineet sen soveltuvuutta frisbeegolfradaksi. Maastoalue 421-401-23-32 soveltuisi hyvin uudelle radalle. Rata tulisi alustavan suunnitelman mukaan lähes kokonaisuudessaan kunnan maalle. Radan alkupää olisi helpompi ja 9-väyläinen ja rata jatkuisi vaativampana loput 9-väylää. Näin rata palvelisi eri tasoisia harrastajia.
Harrastajien mielestä radan suunnitteluun ei tarvita ammattisuunnittelijaa, vaan harrastajista löytyy suunnittelutaitoa. Frisbeeharrastajat ovat valmiita asentamaan heittoalustoja ja koreja talkoilla.
Toiveissa olisi saada radalle asianmukaiset kartat, opasteet ja väylämerkit.

Perusopetuksen rehtori:

Sivistyslautakuntakysyy joltain toimivalta järjestöltä mahdollisuustta hakea rahoitusta radan perustamiseksi ja nimeää lautakunnasta yhteyshenkilön frisbeegolfradan harrastajien kanssa. Lautakuntapyytää teknistälautakuntaa selvittää harrastajien toivoman maaston soveltuvuuden frisbeegolfradan maastoksi. Vapaa-aikaohjaaja Niina Tiala oli paikalla asiantuntijana tämän pykälän aikana.

Sivistyslautakunta:


Hyväksyttiin. Yhteyshenkilöksi valittiin Susanna Kuorikoski. Pyydetään Lestijärven Palomiehet ry:ltä mahdollisuutta toimia rahoituksen hakijana frisbeegolfradan perustamiseksi. Lähetetään edelleen tekniselle lautakunnalle.