Lestijärven kunnan päätökset > Kunnanhallitus > Tiistai 11.12.2018 klo 09.00-12.14
169§ ALTTI SEIKKULAN MUOTOKUVA
Altti Seikkulan muotokuvan kansalaistoimikunta on lähettänyt kunnille viestin, jossa toivotaan osallistumista maakuntajohtaja Alt ti Seikkulan muotokuvahankkeeseen.
”Edesmenneen maakuntajohtaja Altti Seikkulan perhekunnan suostumuksella on aloitettu toimet Altti Seikkulan (1948-2011) muotokuvan aikaansaamiseksi. Altin työ ja vaikutus paikallisesti, maakunnallisesti ja valtakunnallisesti ansaitsee sen.
Aloite on kansalaislähtöinen. Tekijäksi on pyydetty kaustislaislähtöinen kuvataiteilija Jaakko Valo Jyväskylästä. Muotokuva on suunniteltu paljastettavaksi Kaustisella Altin syntymäpäivänä sunnuntaina 10.3.2019.
Muotokuvahankkeelle perustettu kansalaistoimikunta toivoo, että yksityishenkilöiden ja yhteisöjen rinnalla myös alueen kunnat ja liitto voisivat lahjoituksin osallistua muotokuvahankkeen rahoitukseen.
Toimikunta pyytää ilmoittamaan lahjoituspäätöksestä kirjallisesti tai sähköpostilla vuoden 2018 loppuun mennessä. Kaustisen kunta on osoittanut hankkeelle lahjoitustilin sekä toteuttaa tilinpidon yhteistyössä toimikunnan kanssa. Lahjoituksen voi tehdä joko kuluvan vuoden puolella tai vuoden 2019 alussa, kuitenkin ennen 1.1.2019.
Kansalaistoimikunta toivoo kuntien ja kaupunkien sekä Keski-Pohjanmaan liiton myönteistä suhtautumista merkittävään hankkeeseen.”
Kunnanjohtaja
Kunnanhallitus päättää, että Lestijärven kunta osallistuu muotokuvan tekoon 150 €:lla.

Kunnanhallitus
Hyväksyttiin.