Lestijärven kunnan päätökset > Kunnanhallitus > Keskiviikko 25.9.2024 klo. 9.00
128§ Selvitys valtuustolle vuoden 2023 arviointikertomuksessa esitettyihin havaintoihin

Valmistelija: hallintojohtaja Susanna Tuikka

Tarkastuslautakunta arvioi arviointikertomuksessa valtuuston asettamien toiminnallisten ja taloudellisten tavoitteiden toteutumista. Tavoitteiden arvioimiseksi tarkastuslautakunta on kokoontunut tilikauden 2023 osalta yhteensä 10 kertaa. Lautakunta on kokouksissaan kuullut eri sektoreiden viranhaltijoiden ja lautakuntien katsauksia taloudesta sekä toiminnasta ja toiminnan kehittämisestä. Tarkastuslautakunta on perustanut vuoden 2023 arviointikertomuksensa edellä mainituissa kuulemistilaisuuksissa ja katselmuksissa tehtyihin havaintoihin, kunnan toimintakertomukseen ja valtuuston, hallituksen sekä lautakuntien pöytäkirjoihin ja muuhun viranhaltijoiden ja työntekijöiden tarkastuslautakunnalle toimittamaan materiaaliin sekä kuntalaisilta saatuun palautteeseen.

Tarkastuslautakunta on kokouksessaan 25.6.2024 § 45 hyväksynyt vuodelta 2023 annettavan arviointikertomuksen ja saattanut sen valtuuston käsiteltäväksi ja toimenpiteitä varten. Valtuusto käsitteli arviointikertomuksen kokouksessaan 4.7.2024 § 38. Valtuusto pyytää kunnanhallitukselta selvitystä arviointikertomuksessa esitettyihin havaintoihin lokakuun loppuun mennessä.

Esittelijä: kunnanjohtaja Päivi Rautio

Päätösehdotus:

Kunnanhallitus antaa tarkastuslautakunnalle ja valtuustolle liitteenä a olevan selvityksen tarkastuslautakunnan vuoden 2023 arviointikertomuksessa esittämiin havaintoihin.

Päätös:
Hyväksyttiin.

Liitteet:

Liite a Selvitys arviointikertomuksessa esitettyihin havaintoihin



Liitteet
Vastaus arviointikertomuksen havaintoihin