Lestijärven kunnan päätökset > Kunnanhallitus > Tiistai 18.8.2020 klo. 9.00-13.25
154§ YMPÄRISTÖSIHTEERIN VIRKAVAALIN VAHVISTAMINEN JA YHTEISTYÖSOPIMUS HALSUAN KUNNAN KANSSA
Kunnanhallitus on kokouksessaan 7.7.2020 §133 valinnut osa-aikaiseksi ympäristösihteeriksi Mirva Vilppolan ja määrittänyt hänen palkakseen 1836 euroa. Palkka on 60 % kokoaikaisen ympäristösihteerin tehtäväkohtaisesta palkasta (3060 €). Tehtävän täyttämisessä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.
Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Mirva Vilppola on ilmoittanut kirjeitse 3.8.2020 ottavansa viran vastaan ja toimittanut samalla vaaditun lääkärintodistuksen terveydentilastaan.
Ympäristösihteerin palvelut on sovittu järjestettäväksi yhdessä Halsuan kunnan kanssa siten, että Halsuan kunta antaa erillisessä sopimuksessa määritellyt tehtävät (LIITE 154A) Lestijärven kunnan viranhaltijan hoidettavaksi. Kuntien välisen sopimuksen tavoitteena on ympäristösihteerin palvelun saatavuuden ja laadun turvaaminen Halsuan kunnalle.
Kunnanjohtaja
Kunnanhallitus vahvistaa ympäristösihteerin virkavaalin 3.8.2020 lukien, koska hallituksen virkavaalia koskevasta päätöksestä ei ole valitettu. Virassa käytetään kuuden kuukauden koeaikaa. Ympäristösihteerin kuukausipalkaksi kunnanhallitus vahvistaa 60 % työajan mukaan 1836 euroa kuukaudessa. Kunnanhallitus hyväksyy oheisen liitteen mukaisen sopimuksen allekirjoitettavaksi Halsuan kunnan kanssa.
Kunnanhallitus
Hyväksyttiin.


Liitteet
Sopimus