Lestijärven kunnan päätökset > Kunnanhallitus > Tiistai 17.11.2020 klo. 9.00-11.40
241§ METSÄPEURANMAAN NEUVOTTELUKUNNAN PERUSTAMINEN

Peuranpolun kehittämistoimia Reisjärvellä 3.2.2020 pohtinut kokous päätti perustaa Metsäpeuranmaan neuvottelukunnan alueen kehittämisen turvaamiseksi. Keski-Pohjanmaan liitto on lupautunut valmistelemaan neuvottelukunnan perustamista ja toimii myös ensimmäisen kokoontumisen koollekutsujana. Kokous on tarkoitus järjestää Metsäpeuranmaan opastuskeskuksessa Lestijärvellä torstaina 5.11.2020 klo. 13.00.

Keski-Pohjanmaan liitto on valmistellut Metsäpeuranmaan neuvottelukunnan sääntöehdotusta (LIITE). Sääntöehdotuksessa käydään läpi neuvottelukunnan toiminta-ajatusta, tarkoitusta ja tehtäviä sekä toimintaa. Lisäksi säännöissä ohjeistetaan neuvottelukunnan jäsenistä, johtoryhmästä ja neuvottelukunnan kokoontumisesta ja päätösvaltaisuudesta sekä neuvottelukunnasta jäsenyydestä eroamisesta.

Keski-Pohjanmaan liitto pyytää Lestijärven kuntaa antamaan lausunnon sääntöehdotuksista sekä nimeämään kunnan edustajan perustamiskokoukseen.

Kunnanjohtaja

Lestijärven kunnalla ei ole huomautettavaa Metsäpeuranmaan neuvottelukunnan säännöistä. Lestijärven kunnanhallitusnimeää edustajan perustamiskokoukseen.

Kunnanhallitus
Lestijärven kunta nimesi edustajaksi perustamiskokoukseen Ronja Tuikan ja varalle Niina Tialan.

-------------------------

Perustamiskokouksessa 5.11.2020 on päätetty mm. Metsäpeuranmaan neuvottelukunnan puheenjohtajuudesta vuodelle 2021. Neuvottelukunnan puheenjohtajuus on vuosittain kiertävä. Ensimmäisen vuoden puheenjohtaja valitaan Lestijärveltä.

Kunnanjohtaja

Kunnanhallitus nimeää Lestijärveltä neuvottelukunnan puheenjohtajan.

Kunnanhallitus
Jukka-Pekka Tuikan esityksestä neuvottelukunnan puheenjohtajaksi nimettiin Ronja Tuikka.



Liitteet
Neuvottelukunnan säännöt