Lestijärven kunnan päätökset > Kunnanhallitus > Tiistai 16.2.2021 klo. 13.00-17.28
36§ LESTIJÄRVEN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS: KIISKILÄ

Juho Kiiskilä hakee Lestijärven ranta-asemakaavan muuttamista kiinteistöjen 421–401–2–33 ja 421–401–2–35 osalla. Kaavamuutosalueelle on osoitettu voimassa olevassa kaavassa maatilan talouskeskus, viheraluetta sekä maa- ja metsätalousaluetta.

Tavoitteena on muodostaa kolme omarantaista rakennuspaikkaa siten, että rakennusala sijoittuu min. 100 metrin etäisyydelle järvenrannasta sekä yksi rakennuspaikka ranta‐alueen ulkopuolelle. Lisäksi rakennuspaikkojen ja rannan väliin osoitetaan ajoyhteys viereisen loma‐asutuksen käyttöön.

Kiiskilä esittää kaavan laatijaksi työn suorittamiseen lupautunutta Plandea Oy:tä, Pekka Kujala, YKS 549.

Juho Kiiskilä sitoutuu vastaamaan ranta-asemakaavan muuttamisesta aiheutuvista kustannuksista.

Kunnanjohtaja

Kunnanhallitus merkitsee toimitetut asiakirjat tiedoksi, päättää hyväksyä maanomistajan aloitteen ja käynnistää alueella ranta-asemakaavan muuttamisen. Kunnanhallitus päättää kuuluttaa ranta-asemakaavan vireille ja asettaa laaditut asiakirjat julkisesti nähtäville maankäyttö- ja rakennuslain 62 §:n ja maankäyttö- ja rakennusasetuksen 30§:n mukaisesti valmisteluvaiheen kuulemista varten (15vrk). Suunnitelma osallistumis- ja vuorovaikutussuunnitelmasta on esitetty kaavaselostuksessa (MRL 63§).

Kunnanhallitus päättää hyväksyä kaavan laatijaksi Plandea Oy:n.

Kunnanhallitus
Hyväksyttiin.

Liitteet
Kaavaehdotus
Ehdotus
Kaavanlaatijan vastineet