Lestijärven kunnan päätökset > Sivistys- ja hyvinvointilautakunta > Maanantai 25.7.2022
46§ KOULUN PIHAKALUSTEIDEN TARJOUKSEN HYVÄKSYMINEN
Valmistelija:
Rakennusurakan ulkopuolelle jätetyn koulun piha-alueen kalusteiden tarjouskilpailuun vastasi yhteensä kolme toimijaa. Määräaikaan mennessä vain kaksi toimijaa jätti tarjouksen tarjouspyynnössä kysytyistä kalusteista ja liikuntalaitteista.
Liite 6 sisältää oppilaiden toiveiden mukaiset laitteet hankitajärjestyksessä.

Leikkiset Oy tarjosi tarjouspyynnön tuotteista 2 (linnunpesäkeinu) ja 9 (1M-T80s trampoliini). Tarjous liiteenä.

Lapsset Oy tarjosi tarjouspyynnön tuotteista 2,1,8,7,5,4,3,10,6,9. Tarjous liitteenä.

Hankinnan kokonaisbudjetti kunnan investointisuunnitelmassa kohdassa 809 Koulun kalusteet ja piha on 260.000€. Investointi pitää sisällään teknisen työn luokan kalusteet, koulun verhot ja esirippu, sekä juhlasalin penkit. Investoinnin jäljellä oleva summa on 29.681,41€ (investointisuunnitelman hankinnat ovat 0%alv).

Tarjouksissa pyydettiin ottamaan huomioon oppilaiden toiveet laitteiden ja tuotteiden osalla, hankinnan kokonaishinta, yhteensopivuus pihalla olevien tuotteiden kanssa, visuaalinen ilme ja toimivuus alueen kanssa (koko).

Sivistysjohtaja:
Esitän sivistyslautakunnalle Lappset Oy:n tarjouksen hyväksymistä tuotteiden 1-8 ja 10 sekä Leikkiset Oy:n tarjouksen tuotteesta 9.
Perustelut: Tarjouksessa pyydetyt tuotteet alittavat hankinnan kokonaisbudjetin. Tarjotut tuotteet ovat visuaalisesti yhteensopivia paikalla olevien laitteiden kanssa. Lappset Oy:n tarjous on tuoteen 2 (linnunpesäkeinu) edullisempi ja vastaava keinu on yhteensopiva päiväkodin keinun kanssa. Tuotteen 9 (trampoliini) kohdalla Leikkiset Oy:n tuote kokonaishinnalta edullisempi.

Sivistyslautakunta:
Hyväksyttiin

Liitteet
Lappset Oy tarjous
tarjouspyyntö